Zen at Stay. Selda Gyl.PERSONLIG TILGANG

Når du kommer til en behandling hos Zen at Stay, starter vi med en kort samtale og taler om det, du ønsker behandling for. Det kan fx være, at du har ondt bestemte steder i kroppen, eller at du føler dig stresset.

Det essentielle er, at du føler, du er i centrum. Og at behandlingen tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

En kropsterapeutisk behandling hos Zen at Stay kan være med til at øge kroppens energi, nervepulser og gennemstrømningen af blod i kroppen. Når dine fysiske symptomer begynder at slippe, får kroppen støtte til selv at finde en bedre balance.

Din kropsbevidsthed bliver stærkere, og du bliver bedre til at lytte til kroppens signaler. Det kan hjælpe dig med at forebygge fremtidige problemer.

I nogle tilfælde giver jeg også kostråd eller forslag til øvelser du kan lave derhjemme. Jeg kan også vejlede om fx uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller andre vaner, som har indflydelse på dit helbred.

Du er velkommen til at ringe til mig, Selda Gyl, og høre nærmere, om hvad vi kan tilbyde til netop dig eller din arbejdsplads på telefon: 3014 5374.

Book tid til behandling her.

 

Fysiurgisk massør, personlig træner

Therrese Hernø:
Fysiurgisk massage
Graviditetsmassage
Dybdemassage
Afspændende massage
Ansigt, nakke og hovedbund

Uddannelse:
Fysiurgisk Massør- Massørskolen v/ Anders Kondrup

Instruktør i fysisk træning & personlig træner – Svandinavian Aerobic Academy

Personlig tilgang:
Jeg har været behandler i 22 år og har arbejdet i mange forskellige sammenhænge som massør og fitness instruktør, personlig træner og aerobic instruktør.

Jeg forsøger altid at løse klientens problem så hurtigt og effektivt som muligt med grundlag i min store erfaring og den kommunikation der opstår i mine hænders møde med kroppen samt de informationer og den feedback klienten giver mig i løbet af behandlingen.

Jeg spænder bredt lige fra det meget konkrete, fysiske og dybdegående muskel og bindevævs arbejde til den mere sensitive, men stadig dybtvirkende, og afspændende behandling. Samt grader og variationer derimellem. Ingen behandlinger er ens, der er altid noget der er anderledes fra gang til gang og mine behandlinger ændrer sig derfor også.

Jeg opfattes af mine klienter som værende rolig og tryghedsskabende og samtidig som en behandler der har stor rummelighed og forståelse for det enkelte menneske

Book tid til behandling her.