Totum kropsterapi

Totum kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der giver mere plads og ro til det enkelte menneske, både på det fysiske og det psykiske plan.

Behandlingen består af akupressur, zoneterapi, meridian-massage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik, ledfrigørelse og samtale under selve behandlingen. Alt sammen hjælper med helhedsorienteret at løsne din krops blokeringer i led, muskler, åndedræt, energi- og nervebaner. Helt konkret arbejder vi alle muskler og led grundigt igennem for at løsne spændinger i hele kroppen. Samtidig bliver du under behandlingen guidet til at få et dybere og mere frigørende åndedræt.

Det levede liv lagres i kroppen. Vores tanker, følelser og erfaringer påvirker kroppen. Tænk på den følelse af sommerfugle/ondt i maven, du kan få, hvis du er nervøs – eller endda en klump i halsen eller spændte og sitrende arme og ben, når du er rigtig nervøs. Allesammen er fornemmelser, der er tydelige eksempler på, hvordan følelserne og kroppen hænger sammen. På samme måde sætter sorg, vrede og frygt aftryk i kroppen. Hvis det ikke bliver forløst, udtrykt eller bearbejdet, kan kroppen lidt efter lidt udbygge et helt netværk af spændinger og ubalancer.

Kropsterapiens funktion er at åbne kroppen og vende den negative udvikling, efter din krop er blevet lukket, spændt og smertende. Under behandlingen løsnes kroppens spændinger op, og der sker en tilsvarende bevægelse i dit sind. Du får mere ro, plads og frihed til at mærke dig selv og dine omgivelser.

Priser 649,- varighed 55 min

Book tid til kropsterapi her

Aflysninger bedes meddelt senest 12 timer før behandlingens start. ZEN Klinik forbeholder sig ellers retten til at opkræve 50 % af prisen for den bestilte tid. Ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde pris for behandlingen.

 

Totum kropsterapi