Japansk lifting

Japansk lifting er en effektiv metode til naturligt at opstramme huden, uden kirurgi eller kemi. Metoden er en sammensætning af opstrammende teknikker, der har effekt på væv og hud, såsom dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

Behandlingen er meget behagelig, og din hud bliver grundigt men skånsomt gennemarbejdet med de teknikker, der sammen udgør japansk lifting. Efter behandlingen vil du med det samme opleve en harmonisk balance mellem et afstresset indre og et fornyet ydre. 

Det ydre: 

Japansk lifting afspænder, glatter og løfter huden i dit ansigt, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker desuden forbyggende og forsinker hudens naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes små hævelser, og da spændinger i muskler og væv bliver opløst, reduceres fine linjer. Ansigtet får en indre glød og klarere udstråling. Med japansk lifting ser du resultater allerede efter første behandling. 

Det indre:

24 punkter bliver bearbejdet med akupressur, hvilket påvirker hele kroppens energisystem. Du oplever gennem behandlingen en dybdeafstressende tilstand i krop og sind, og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende. 

Behandlingen indeholder også:

Rensning, opstrammende maske og efterbehandling med et nærende serum samt en fugtgivende dagcreme. Det stimulerer dannelsen af nye celler, så huden bliver fastere, glattere og mere spændstig. Behandlingen afsluttes med en massage af enten fødder, hovedbund eller nakke og skuldre, efter eget ønske.

For det optimale resultat anbefales 10 gange med en uge mellem hver behandling. Allerede efter den første behandling vil du kunne glædes over din klare udstråling og stærkere glød, og du vil føle, at du er i bedre balance og mere afslappet i krop og sind.

Pris pr. behandling: 560,-/60 min.

Klippekort til 10 behandlinger kr. 5.000,- (Din besparelse: 600,-)

Gavekort: Japansk lifting er en ren wellnessoplevelse, så du kan med fordel glæde dine kære med et gavekort til japansk lifting.

Book tid til massage her

Aflysninger bedes meddelt senest 12 timer før behandlingens start. ZEN Klinik forbeholder sig ellers retten til at opkræve 50 % af prisen for den bestilte tid. Ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde pris for behandlingen.

Regler ved køb af klippekort: Alle i hustanden kan frit benytte klippekortet, og klippekortet gælder alle behandlingsformer af tilsvarende pris.

afspændende massage