Fjernhealing

Fjernhealing (Reiki) kan for nogle virke endnu stærkere end direkte berøring. Energien arbejder på tværs af tid og rum. 

Reiki fungerer på mange niveauer. Du kan opleve, at healingen virker på noget andet end det, du havde forestillet dig. Det har sin forklaring i, at Reiki-energien påvirker dig, hvor du har mest brug for det. Derfor går det ikke at forudse med sikkerhed, hvad der vil ske ved en behandling. Det er meget forskelligt, hvad modtageren af healingen mærker, og om der under selve healingen mærkes noget. Du skal altså være forberedt på, at du måske ikke fornemmer en virkning umiddelbart. Forandringerne kommer ofte de næstfølgende timer eller dage. Forandringerne kan være fysiske, følelsesmæssige, mentale og alment energimæssige. Uanset om Reiki-healingen foregår fysisk eller som fjernhealing, mærker de allerfleste en lindring af et problem.

Ved fjernhealing aftaler vi et tidspunkt, hvor du er uforstyrret af ydre ting. Du skal ligge ned, gerne med et tæppe om dig, og så skal du bare lukke øjnene og slappe af i 20-30 min. 

Pris pr. behandling: 350,-/20-30 min.

Book tid til healing her

Aflysninger bedes meddelt senest 12 timer før behandlingens start. ZEN Klinik forbeholder sig ellers retten til at opkræve 50 % af prisen for den bestilte tid. Ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde pris for behandlingen.

Regler ved køb af klippekort: Alle i hustanden kan frit benytte klippekortet, og klippekortet gælder alle behandlingsformer af tilsvarende pris.

Totum kropsterapi