Firmamassage

Stillesiddende arbejde og monotone arbejdsstillinger, lange arbejdsdage såvel som indeklima og krævende arbejdsopgaver kan være årsag til mange almindelige lidelser, som kan udbedres eller helt afhjælpes med den rigtige behandling.

Nogle af de mest almindelige symptomer er smerter i skuldre, nakke, albuer og håndled samt stress, bekymring, søvn- og koncentrationsbesvær. Alle disse problemer kan påvirkes i positiv retning gennem massage.
En ugentlig massage til medarbejderne vil løse op for muskelspændinger, betyde færre hovedpiner, styrke deres immunforsvar og forebygge stress. Det har både indflydelse på trivslen og produktiviteten på arbejdspladsen.

Man behøver ikke at fejle noget for at have gavn af massage. Firmamassage har nemlig en forebyggende effekt og tager problemer i opløbet. Ofte kan langtidssygemeldinger på grund af stress eller udbrændthed helt undgås, hvis der sættes ind i tide. Ved at have massage på arbejdspladsen har medarbejderne en nem adgang til massage og til at tænke i forebyggelse.

Det kunne ikke være lettere for jer: Vi kommer til jeres arbejdsplads med alt det nødvendige udstyr. I skal blot sørge for plads til vores briks.

Få et gratis uforpligtende møde, hvor vi sammen kortlægger virksomhedens behov, og hvor vi uddyber vores tilbud. Vi tilbyder en bred vifte af behandlingsteknikker, som henvender sig specifikt til de problemer og ubalancer, den enkelte person måtte have.

Vi kan desuden tilbyde jer en måneds uforpligtende prøveperiode, så I kan se os og resultaterne an. 

Du er velkommen til at ringe til Selda og høre nærmere, om hvad vi kan tilbyde til netop jeres firma på telefon: 3014 5374

Læs mere om Zen at Stay her

Aflysninger bedes meddelt senest 12 timer før behandlingens start. ZEN Klinik forbeholder sig ellers retten til at opkræve 50 % af prisen for den bestilte tid. Ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde pris for behandlingen.

Regler ved køb af klippekort: Alle i hustanden kan frit benytte klippekortet, og klippekortet gælder alle behandlingsformer af tilsvarende pris.

Firmamassage