Dybdemassage

Dybdemassage er velegnet til smertelindring og til behandling af muskelspændinger overalt i kroppen.

I en dybdemassage arbejder vi på grænsen af smertetærsklen, og åndedrættet spiller en væsentlig rolle for effektiviteten af behandlingen. Med dybe tryk i infiltreret muskulatur, presser jeg som behandler vævet sammen, og i det øjeblik jeg giver slip, strømmer iltet blod ind i musklen. Det giver næring til det forsømte område, og affaldsstoffer transporteres væk med blodcirkulationen. 

Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker. Har du specifikke områder, hvor du har skader, spændinger eller skavanker, såsom nakke og skuldre, ben, lår, balder, arme og hænder eller kæber og ansigt, så giver det mening at arbejde fokuseret på det eller de områder. Hvis du ønsker at få arbejdet hele kroppen igennem, anbefales en behandling af 55 eller 90 minutters varighed. Behandlingen giver dig udover velvære desuden en øget kropsbevidsthed.

Pris pr. behandling: 649,-/55 min.

 

Book tid til massage her

Aflysninger bedes meddelt senest 12 timer før behandlingens start. ZEN Klinik forbeholder sig ellers retten til at opkræve 50 % af prisen for den bestilte tid. Ved udeblivelse uden afbud opkræves den fulde pris for behandlingen.

Regler ved køb af klippekort: Alle i hustanden kan frit benytte klippekortet, og klippekortet gælder alle behandlingsformer af tilsvarende pris.

Professionel massage