Stressforebyggelse og velvære med massage og kropsterapi

Stressforebyggelse behøver ikke at være kompliceret, det kan ligefrem være en stor fornøjelse! Tag din krop alvorligt, og få mere ro, plads og frihed til at mærke dig selv og dine omgivelser. Eller du har måske blot brug for lidt selvforkælelse og velvære? Det er en sund prioritering. 

Zen at Stay tilbyder følgende behandlinger, der i mange tilfælde også kan kombineres. Vi skræddersyr gerne din behandling efter, hvad du mest har behov for og lyst til:

Når du kommer til din første behandling hos Zen at Stay, starter vi med en kort samtale, hvor vi taler om det, du ønsker behandling for. Det kan fx være, at du har ondt bestemte steder i kroppen, eller at du føler dig stresset.

Stressforebyggelse og velvære

Det essentielle er, at du føler, du er i centrum, og at behandlingen tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

En kropsterapeutisk behandling hos Zen at Stay kan være med til at øge kroppens energi, nervepulser og gennemstrømningen af blod i kroppen. Når dine fysiske symptomer begynder at slippe, får kroppen støtte til selv at finde en bedre balance.

Du er velkommen til at ringe til Selda og høre nærmere, om hvad vi kan tilbyde til netop dig eller din arbejdsplads på telefon: 3014 5374 eller 
Book tid til behandling nu.